sunnuntai 2. marraskuuta 2008

This is Halloween!

Böö!
Jeps, niin se vaan vierähti viikonloppu ja Halloween. Perjantaina lähdettiin sitten kuitenkin vähän tutkimaan juhlatunnelmia kaupunkiin, ja sitähän riitti! Musta oli ihanaa nähdä, miten se alkaa vallata täältäkin jo jalansijaa. :)

Lähdettiin porukalla, eli minä, Maarit, Kaisa, Edvinas, Mahrez tyttönsä kanssa, Vincent ja kaks muuta poikien kaveria, joiden nimiä en muista. St Pierren kautta muut meni Bar Basqueen, mutta pikaisen pyörähtämisen jälkeen päätin, etten jaksa jäädä sinne, ja vaihdoin naapuribaariin (joka sattuu olemaan yksi suosikeistani ja aika hyvä vastine Timelle) le St des seinsiin. Noh, sehän oli ihan yhtä täynnä kun yleensä, ja tällä kertaa oli jopa jonoakin. Teema oli tietty päivämäärän mukainen, ja pukeutuneet itse asiassa pääsivätkin jonon ohi, mut ei onneks tarvinnu kauaa jonottaa.
Siinä sitten vähän aikaa pyörin ja ihmettelin itsekseni, mut ei kauaakaan, kun jo löytyi tuttuja. Tarkemmin eräs poika meidän kirjallisuuden kurssilta, joten liityin sitten hänen ja kavereidensa seuraan ja lopulta jatkoille (toiset lähtivät kiltisti Chapoulaan).
Lauantaina sitten vaan uuteen nousuun ja EIMAn Halloween-iltaan. Paikkana oli sama pikku alakerta, kuin hattu-lasit -illassa, mutta eipä tuo menoa hidastanut. Ja tällä kertaa ei onneks ollut ihan niin täynnä kuin viimeks, joten kyllä se siitä. Ja meno oli yhtä loistavaa kuin yleensäkin! Ja jatkoillehan siitä sitten näistäkin kemuista mentiin, tarkemmin yhden meidän tutorin luokse parin korttelin päähän. Ja eikun aamun eka metro kotiin ja nukkumaan siinä kuuden jälkeen. :)

Voih, ja tämä päivä oli mukamas pyhitetty kouluhommille, mutta kissanviikset. En oo saanut mitään, siis en kerrassaan mitään aikaan! Huoh! Eihän tästä tuu mittään. Nytkin kirjotan tätä blogia vaikka pitäis olla kirjottamassa elokuva-arvostelua espanjaksi. Lisäks tiistaina on eka partiel espanjasta, tarkemmin verbeistä. Ö-öy. Ja pitäis tehdä ens viikon aikana essee La Fontainen Fables:sta. Mut onneks on jotain positiivistakin: 5 päivää Barcelonaan! Ja kuulin jo juttua, että lakko alkaisi 20. päivä, joten sitä odotellessa... ;)


Mut joo, jospa nyt sais edes jotain tuohon paperille vielä tämän illan (korjaan: yön) aikana.


¡Adiós!

Ei kommentteja: