perjantai 31. lokakuuta 2008

Laser Quest

Moiks!

Jiiihuu, eilen illalla oli sit tää laserammuskelu, ja pakko sanoa, että olin kyllä just niiin ton tarpeessa! Se oli ihan sikahauskaa! Aaahhh! Sai vaan juosta ja ampua ihmisiä, muahahaa! xD

No ei, ihan leikkihommaahan tuo oli, siis siinä mielessä että oli tosi rentoo. Meidät jaettiin kahteen joukkueeseen, punaisiin ja vihreisiin (mä olin vihree), ja sitten vaan liivit päälle, ase käteen ja ei kun menoks! Oltiin semmosella sokkeloisella pimeellä temmellystantereella, siis just kun jostain noista videopeleistä. Sit tietty pimeessä neonvalossa kun oltiin, seinien graffitit hohti ja välillä meinas törmätä seiniin, kun ei erottanu, että mistä alkaa seinä ja mistä käytävä. Ja tietenkin taustalla soi semmonen kunnon reivimusajumputus, siis semmonen mitä jengi tanssii ihan aineissa, että "tää on maailman parasta musaa". Hommahan toimi silleen, että ampuessa liivit rekisteröi "haavan", jonka jälkeen ase ei toiminu tyyliin viiteen sekuntiin, ja pisteet tuli sen mukaan, miten paljon oli itse osunu ja saanu osumia. Valitettavasti en saanu kuvia (enkä olis kyllä kerenny ottaakaan!), mut muutaman nappasin paikan nettisivulta (http://www.laserquest-france.com/pages3/home.html) :


Meillä siis oli kaks 20 minuutin pätkää. Ekalla kerralla kaikki vaan juoks ympäriinsä miten sattuu, mut toisella kerralla alko jo olla strategioita, ja pyörittiin enemmän ryhmissä (sai vallattua enemmän alueita). Ekalla kierroksella punaset voitti (mä olin sijalla 19 35:stä), mut tokalla kerralla annettiin samalla mitalla takas! (Ja mäkin nousin 14:ksi). Olis kyllä tarvinnu vielä sen kolmannen kierroksen, sillon olis jo sujunu (ja lopullinen voittajakin olis selvinny), mut kyllä tuokin totta kai riitti! Ja toihan siis oli EIMAn (tässä vaiheessa ehkä hyvä selventää tuo nimikin, jos joku ei sitä vielä tiedä: Erasmus International Mirail Association = meidän erasmustuutorit) järkkäämä juttu, joten saatiin ryhmä- ja opiskelija-alennusta, luulen. Makso 7 euroo, mikä oli tosi halpa verrattuna normaalihintoihin (12 € / 2 x 20 min).

Mut nii, toi pitää kyllä muistaa, jos tulee vaikka juhlittua synttäreitä, tms isolla porukalla! :)


Tänään on Halloween (böö!). Alunperin oli tarkotus etsiä joku paikka missä juhlia, mutta ehkä mä ootankin huomiseen, sillon on eimalla omat Halloween-bileet (valitettavasti siinä samassa paikassa kun viimeks oli chapeau-lunettes = liian paljon ihmisiä liian pienessä paikassa). Koska en tiedä, jaksanko lähtee molempina iltoina. Pitäis kouluhommiakin tehdä, ja tänään lähtee selvittämään kaupungille, miks mun puhelin hyväksyy vaan ranskalaisen sim-kortin, eikä suomalaista. Vois samalla käydä ostamassa juustokakkua yhestä ihanasta kahvilasta.

Joten palataan asiaan myöhemmin! Eli luultavasti ens viikolla, kun on jo selvillä, mitä oon viikonloppuna touhunnu. :D

Sitä odotellessa HAPPY HALLOWEEN!

Ei kommentteja: