maanantai 27. lokakuuta 2008

Hip hei, ja sangriaa pullo!


Tsau taasen!

Oon aika vetelänä joogan jälkeen ja tässä koitan keksiä enemmän tai vähemmän toimivia tekosyitä läksyjenteon välttämiseksi, joten voisinpa tässä välin vaikkapa tehdä lyhkäsen selonteon viime viikon lopusta (ei, tuo ei ole yhdyssanavirhe).

Niin, meidänhän oli tarkoitus siis ulkoilla viikonloppuna, mutta perjantain mä sitten suosiolla skippasin, kun lähti fiilikset ja väsymys iski päälle, mutta enemmän tai vähemmän ahkeran lauantain siivittämänä (ja neljä päänsärkytablettia popsineena) lähti yritys sitten uuteen nousuun, ja pipon ja aurinkolasien saattamana suuntasin kaupunkiin meidän erasmustuutoreiden kantapaikkaan Bar l'Episode Caféen chapeau-lunettes -iltaan! Paikka oli pieni kun mikä ja täpöten täynnä (jos olis tullu tulipalo, oltais kaikki tukehuttu sinne samantien), mutta se ei paljoo menoa hidastanu! Sitä paitsi vihdoin kunnon häppärit Suomen malliin: shotit euron, kalja ja drinksut kaksi. ;)

Siellä oltiin lähinnä meidän suomalaisten, ranskistuutoreiden, turkkilaisten sekä Janen (Eesti) ja Erican (Ruotsi) voimin, mut oli siellä muitakin tuttuja (ja ehkä sitäkin enemmän tuntemattomia... mistä nää kaikki ykskaks ilmesty?). Mut hauskaa oli!
Turkkilaiset.

Espanjalaiset
Minä, Dennis ja Erica.

Kaisa ja Maarit poistui aikasin napatakseen viimesen metron, mut me jäätiin pienellä porukalla vielä pohtimaan suunnitelmia, ja niinhän se oli, että vaihdettiin sitten baaria Erican ja Dennisin (Erican kaveri) voimin (Janekin suuntas metroa kohti). Dennis tiesi jonkun sivukadun kuppilan, jossa sen kaverit oli, joten lähettiin sitä ettimään. Paikka löytyi lopulta Pont Neufin läheltä, samoilta kulmilta kun aiemmin mainittu ElDorado, ja no vaikka kyseessä olikin ravintola, ei se haitannut tanssimista! Paikka osoittautui aivan loistavaksi! Ja parasta musiikkia tähän mennessä! Oli kaikkee kuuskytluvun buugiesta ja ranskalaisesta skasta The Clashiin ja kasarirokkiin! :D Ei mittään järkee oikeesti! Ja tulipahan juotua sangriaa, kympin pullo (tai no pullo ja pullo):

Ja seura oli mitä loistavinta, toi Dennis on kyllä niin huippu tyyppi että ei mittään järkee! Eikä me edes oikeestaan oltu loppujen lopuks juotukaan paljon mitään, eli selvittiin halvalla ja krapulatta. ;) Toi paikka pitää kyllä muistaa jatkossa. :)
Tultiin sitten joskus kolmen (neljän wanhaa aikaa) tienoilla kotiin, minä ja Erica kävellen (ei oo matkaa kun joku pari kolme kilsaa) ja Dennis pyörällä vieressä meitä saattaen.


Sunnuntai menikin sitten ahkeroidessa. Noh, ainakin osittain. :3 Torstaina on sitten taas lisää eimailua, kun mennään vähän ammuskelemaan Laser Questiin! Ootan innolla!


Ja heh, tänään mut virallisesti korotettiin VIP-eimalaiseks. :D Koska mä kuulemma koko ajan hengaan siellä niiden kopperossa ja kaikissa tapahtumissa muutenkin, otan kuvia iltamista FB:iin sekä tuen toimintaa vapaaehtoisella 3 € avustuksella (ja koska kuulemma näytin niin hyvältä pipossa ja aurinkolaseissa xD). Joten musta tuli nyt Erasmus-eimalainen yhen italialaisen Nicolan lisäks. Jee!
Ja tästä korotuksesta johtuen pääsinkin samantien kurkistamaan ensi kuun kalenteria ja tulevia iltamasuunnitelmia. ;) Hehee, on se kivaa olla vip. :D

Mut joo. Sitä torstain laseria odotellessa. :) Ja mikä vielä tärkeämpää, HALLOWEENIA!!!

Joten à toute!


Ps. Random fakta #2: täällä on paljon vasenkätisiä. ¬¬

Ei kommentteja: