perjantai 24. lokakuuta 2008

Täh, mitenniin jo kuukaus?!

Huhhuh, on kai se uskottava, jo kahdeksasosa vaihdosta takanapäin! Miten tää aika voikin mennä näin äkkiä! Päivät tuntuu puolet lyhyemmiltä täällä, ihme juttu.
Mut sen kyllä selittää suurelta osin nää välimatkat, koulumatkaankin pitää varata joka kerta väh. puol tuntia.

Mut jesh, vois kertoilla vähän näistä viime aikojen systeemeistä. Tässä vaiheessa blogia on kuitenkin huomautettava, että tätä kirjoittaessani sängylläni loikoilee käytävältä bongaamani neitokissa, joka onnistui livahtamaan ovesta sisään (niin kuin muka olisin hirveesti estellytkään, wooops! n__n") silittäessäni sitä tuossa ovenraossa.


Ihan kumma juttu kans, varsinkin kun täällä ei ole lupa pitää lemmikkejä. Joten kenen lienee. On se kyllä söpö. :) Ja just oikeeta lääkettä mun armottomaan Sonja-ikävääni.


Mut joo, sitten takas asiaan. Hmm, niin mihin asiaan? Enhän mä oo tehny täällä oikeestaan mitään kun syöny, nukkunu ja koittanu selvitä hengissä luennoista. Espanjan kurssit on osottautunu todella vaativiks. Esim. versionissa pitää joka viikko kääntää vaativa teksti espanjasta ranskaks (tai meidän tapauksessa espanjasta suomeen ja suomesta ranskaan x__x) sekä opiskella joka kerraksi monta sivullista sanastoo (ja taas meillä kolmekielisesti). Methodologiessa opettaja pitää yhtenään pistokokeita esim. edellisluennon asioista ja teetättää muutenkin paljon hommia (pitää esim. lukea kirja espanjaksi ja tehdä siitä aine, sekä pitää esitelmä haluamastaan aiheesta. Arvaa ketkä pitää ko. esitelmän parityönä ja mistäköhän maasta me se tehdään...). ;)
Mut nii, kirjallisuudesta oon ihan yhtä pihalla kun ennenkin. Pitäis lukea toi La Fontainen Fables, arvatkaapa innostaako. @__@

Mut tosiaan, ei oo oikeestaan mitään kerrottavaa. Niin se aika vaan hurahtaa tekemättä mittään. Ollaan käyty aika paljon Maaritin äidin luona syömässä kunnon kotiruokoo (mikä harvinaisuus!) ja nukkumassa. :D Oltiin tiistaina siellä yötäkin. Sit vaan kierrelty vähän kylillä ja siinäpä se. Salsailtu ja seinäkiipeilty (huippua!). :9

Niin, ja opiskeltu toooosi ahkerasti:Viikonloppuna olis tarkotus tehdäkin jotain, siis muutakin kun ei mitään. Tänään ulos ja huomenna on erasmusilta eräässä kuppilassa! Ihana päästä välillä taas tuulettumaan ja ihmisten ilmoille. :)

Ai niin btw, täällä on vähän lakkoilun tuntua ilmassa. Eräs ranskalainen kaveri kertoi, että siinä vaiheessa kun jaellaan kaiken maailman flaiereita koululla, on lakko lähellä. Joten sitä odotellessa. ;)

Mut jeps, eikun à la prochaine! Jospa sillon olis vähän mielenkiintosempaa kirjotettavaa! :D


Ps. Random fakta: näin tiistaina ensimmäisen paikallisen itikan. o_O

Ei kommentteja: