sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Les loisirs

Jou taas!

En kirjottele pitkään nyt, kun oon ihan poikki ja väsy ja seliseli, mut ihan vaan lukijoille tiedoks että selvisin siis siitä meidän kanoottiretkestä. :)
Lähettiin jo aamusta yheksän aikaan, ajeltiin (ja eksyttiin pari kertaa) joku pari tuntia, ja puol kahentoista maissa taidettiin sitten lähtee liikkeelle. Meitä oli 13, 8 oli kahen hengen ja 5 yhen hengen kanooteissa. Kastuttiin kaikki, toiset enemmän ja toiset (kuten me onneks) vähemmän, kun veneet meni nurin ja jengi töni töisiään veteen, mut hauskaa oli joka tapauksessa! Romainin kaverit ei loppujen lopuks ollutkaan niin sosiaalisia, mitä oletettiin. Tai no lähinnä ne sosialisoi keskenään, vaikka mäkin yritin alotella paria keskustelua. Ehkä ne luuli, ettei me ymmärretä ranskaa (mikä tosin pitää aika hyvin paikkansa...). Mut sitten ihan lopussa onneks pääsin höpöttelemään paikan pitäjän kanssa, kun saatiin siltä kyyti lopetuspaikalta takas alkuun, sekä parin tytön kanssa poikia odotellessa.
Olihan se raskas reissu totta kai, tosin vasta ihan lopussa alko voimat ehtyä. Joku 15 km me sitten tultiin, ja kesti nelisen tuntia. Oli kyllä aika tuska selvitä kottiin märillä kengillä, kun en älynnyt edes flipfloppeja ottaa mukaan. Mut nooh, jos tulee keuhkokuume niin tulkoon. :)

Mut jeps, antaa kuvien puhua puolestaan. :)

A la prochaine!Maisemat oli hienot. Ihania pikkukyliä ympärillä.


Ruokatauko

Maarit, minä ja Romain. Huomatkaa tyyyylikkäät pelastusliivit! :DHuomatkaa mies yli laidan!

Ei kommentteja: